Skip to main content
Invacare. Yes, you can.

Oplev friheden

Oplev friheden

Book en prøvetur

Oplev køreglæden med en Invacare el-scooter

Oplev køreglæden med en Invacare el-scooter

Invacare el-scootere er designet med fokus på kørekomfort, ergonomi og sikkerhed, samt til at kunne modstå det skandinaviske klima. Vi tilbyder et stort program i el-scootere, der spænder fra miniscooteren velegnet til transport i bil og til større el-scootere, velegnet til kørsel i terræn og til store brugere. Alle modeller er kvalitetstestet og godkendt, som hjælpemiddel til ældre og handicappede.

Kontakt os

Comet ® Pro

Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort, køre lidt længere og lidt hurtigere. Comet PRO giver dig masser af komfort og overskud, uanset om du skal en tur ud at handle, på tur i nærområdet eller længere ture rundt i byen. Comet PRO er en stor solid, pålidelig og stabil scooter, som du vil føle dig tryg og sikker på i trafikken, på stier i parken eller, hvor du måtte have dit daglige kørselsbehov.

Comet Pro Op til 15 km/t Hastighed. Op til 55 km Kørestrækning på én opladning. 160 kg Max. brugervægt. Kontakt os

Orion ® Metro

Invacare Orion METRO er et ideelt transportmiddel for dig, som har brug for at komme rundt i lokalområdet fx ud at handle, eller når du vil mødes med vennerne. Orion METRO er designet med fokus på, at den både skal være ergonomisk og smart. Men samtidig være let, overskuelig og komfortabelt at køre for både nye og erfarne scooterbrugere. Orion METRO er udstyret med en lang række funktioner, der gør den både funktionel og praktisk i anvendelse.

Orion Metro Op til 12 km/t Hastighed. Op til 54 km Kørestrækning på én opladning. 136 kg Max. brugervægt. Kontakt os

Orion ® Pro

Invacare Orion PRO er for dig med fokus på ergonomi, siddekomfort, smarte detaljer og som ønsker mere end en standard scooter. Orion PRO er designet til være ergonomisk og smart, men samtidig være let, overskuelig og komfortabelt at køre, for både nye og erfarne scooterbrugere. Orion PRO er moderne designet, har store batterier, lang kørestrækning og høj hastighed.

Orion Pro Up to 10-15 km/h max speed, up to 54 km max distance on single charge, 160 kg max user weight Kontakt os

Leo ®

The Leo is Invacare’s most popular scooter. Renowned for its reliability, safety, and secure driving ability this compact model offers essential features that we know are important to you. The Leo is equally at home, around town and in shopping centres with its manoeuvrability for getting around tight corners.

Leo Up to 8 km/h max speed, up to 38 km max distance on single charge, 136 kg max user weight Kontakt os

Colibri ®

Invacare Leo er el-scooteren for dig, som fortrinsvis kører i byen eller i indkøbscenteret. Leo er en sikker, kompakt og kvik el-scooter. Leo har en størrelse, hvormed du kan komme rundt i supermarkedet, rundt i nærområdet eller på besøg. Leo kombinerer ergonomi og stil, og giver frihed og uafhængighed. Leo er det oplagte valg for dig, som ønsker at komme godt og sikkert omkring.

Colibri Op til 8 km/t Hastighed. Op til 38 km Kørestrækning på én opladning. 136 kg Max. brugervægt. Kontakt os

Ønsker du at blive kontaktet

Udfyld venligst følgende formular og vi kontakter dig snarest:

*Felter der skal udfyldes. Læs mere om Invacares privatlivspolitik.