Skip to main content
Invacare. Yes, you can.

Ervaar de vrijheid

Ervaar de vrijheid

Boek uw testrit

Ervaar de controle met een Invacare scootmobiel

Ervaar de controle
met een Invacare scootmobiel

Wij bieden een assortiment scootmobielen dat is ontworpen in samenspraak met experts in de gezondheidszorg, voor een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid en comfort. Van het ergonomische stuur, de instelbare, gepolsterde stoelen tot de ingebouwde veiligheidsaspecten, ieder detail is doordacht om eropuit trekken geweldig te maken.

Neem contact met ons op

Comet ® Pro

De Comet Pro is onze meest geavanceerde scootmobiel voor buitenshuis. Ontworpen met buitengewone eigenschappen en opties om u comfortabel, veilig en stijlvol te brengen waar u heen wilt. Het ontwerp biedt veel snelheid, een groot bereik en is geschikt voor een hoger gebruikersgewicht. Met de Comet Pro kunt u rekenen op een aangename, gecontroleerde rit, zonder compromissen.

Comet Pro Neem contact met ons op

Orion ® Metro

De Orion Metro is ontworpen om veiligheid, comfort en rijprestaties te garanderen. De gestroomlijnde looks maken dit een stijlvolle scootmobiel voor buiten, met goede rijeigenschappen. De Orion Metro biedt alles wat u van een scootmobiel mag verwachten.

Orion Metro Neem contact met ons op

Colibri ®

De Invacare Colibri is onze lichtste en eenvoudigst vervoerbare scootmobiel. Hij is compact en eenvoudig te bedienen en dankzij het gepatenteerde Litelock systeem eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van een auto. Het is tijd om eropuit te gaan en van het nieuwe seizoen te genieten.

Colibri Neem contact met ons op

Leo ®

De Leo is een kwalitatief hoogwaardige scootmobiel die u een uitzonderlijk soepele, veilige en comfortable rit biedt. De diverse eigenschappen geven u het vertrouwen dat u wilt. Demonteer de Leo eenvoudig om 'm mee te nemen voor een dagje uit.

Leo Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Graag dit formulier invullen en wij nemen contact met u op:

* Verplichte velden. Lees meer over de Invacare Privacy Policy.